Direct contact? Bel: +31(0)35 - 760 5 760

Home > Highlights

Highlights

LaserTrack Flare: ultiem wapen tegen laserguns

LaserTrack Flare: ultiem wapen tegen lasergunsLaserTrack Flare is een innovatieve multifunctionele afstandsbediening gecombineerd met de meest geavanceerde laserbeschermings-technologie. Dat biedt u als gebruiker heel veel voordelen. Als afstandsbediening mag LaserTrack Flare overal ter wereld worden gebruikt terwijl u in die landen waar dit niet is toegestaan eenvoudig éénmalig de laserbeschermings-functie uitschakelt in onze webapplicatie. Op deze wijze kan er nooit een misverstand bestaan over de manier waarop u uw LaserTrack Flare gebruikt.

 • Alleen als afstandsbediening: wereldwijd legaal
 • Als afstandsbediening in combinatie met laserdetectie: wereldwijd legaal
 • Als afstandsbediening in combinatie met laserbescherming: raadpleeg uw nationale wetgeving

DE UNIEKE KENMERKEN VAN LASERTRACK FLARE OP EEN RIJ:

AFSTANDSBEDIENING WAAR NODIG

 • Een volledig automatische afstandsbediening voor alle merken elektrische hekken, garagedeuren en buitenverlichting.
 • Tot maar liefst 50 voertuigen hebben, allen met hun eigen unieke veiligheidscode, toegang tot elk hek of deur.
 • Gemiddeld bereik in vrij zichtsituaties: >100 meter.

LASERBESCHERMING WAAR TOEGESTAAN

 • Waar toegestaan kan LaserTrack Flare online worden geprogrammeerd om volledige en onzichtbare (stealth) bescherming te bieden tegen alle politie-laserguns die in Europa worden gebruikt.

APR: DE NIEUWE NORM IN STEALTH

 • Met LaserTrack Flare introduceren we een noviteit van wereldformaat op het gebied van onzichtbare bescherming tegen laserguns: Accurate Pulse Return. Onzichtbaar verstoren, zonder jammed code in het display van de lasergun, doen de meeste fabrikanten al. Met APR gaan we een hele stap verder. De modernste laserguns laten nu ook geen afwijkend geluidspatroon meer horen tijdens meetpogingen van voertuigen uitgerust met LaserTrack Flare. Stealth zoals stealth hoort te zijn!

BEZIT EN GEBRUIK LEGAAL

 • Bezit en gebruik is legaal. Het gebruik van LaserTrack Flare als afstandsbediening is wereldwijd toegestaan.
 • Bij aankomst in een land waar laserbescherming niet is toegestaan wordt LaserTrack Flare desgewenst met een druk op de knop teruggezet naar de fabrieksinstellingen en blijft alleen de afstandsbediening actief.

CONFIGUREREN EN UPDATEN

 • Geheel naar wens te configureren en te updaten op onze web interface.

ONZICHTBARE MONTAGE, SNEL EN UITERST GEAVANCEERD

 • Volledig onzichtbare integratie van transponders in de onderbalk van het kentekenplaatframe (leverbaar vanaf maart 2018).
 • De uiterst kleine en robuuste transponders hebben elk hun eigen 32bit 180MHz processor voor uitstekende prestaties en maximale betrouwbaarheid onder de zwaarste omstandigheden.
 • De geavanceerde lenssystemen met IR-doorlaatfilters voor de transponders zijn ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende optische specialisten. De lenzen garanderen een maximale versterking van inkomend licht en een grote openingshoek. In combinatie met de hoogst mogelijke elektronische versterking heeft dit geleid tot een nieuwe gevoeligheidsstandaard in de laser industrie.
 • Het compacte informatiedisplay van LaserTrack Flare, wederom de kleinste in zijn soort, zorgt voor tijdige hoorbare en visuele waarschuwingen in uw auto en is neutraal en stijlvol ontworpen. Optioneel kan het display volledig uit het zicht worden geplaatst binnen een bestaande ruimte in het dasboard of worden gemonteerd achter het glas van uw binnenspiegel.

EENVOUDIGE EN BETROUWBARE INSTALLATIE DOOR ONZE DEALERS: DE IR CAMERA TESTER

 • Een correcte uitlijning van lasertransponders is bepalend voor hun betrouwbare werking. Standaard wordt het uitlijnen in de laser industrie met een waterpasje gedaan. De ervaring leert dat hieraan geen enkele garantie ontleend kan worden. Daarom hebben wij de Infrarood Camera Tester ontwikkeld. Hiermee wordt het infrarode lichtbeeld van de transponders zichtbaar op het scherm van een laptop voor een correcte uitlijning. Zowel verticaal als horizontaal. Vanaf nu altijd met perfect uitgelijnde transponders onderweg: een geruststellend gevoel. Meer informatie
 • De LaserTrack Flare-transponders maken gebruik van een netwerkprotocol en zijn onderling verbonden. Er hoeft slechts één kabel per transpondergroep te worden doorgevoerd door het schutbord van het voertuig. Dit vereenvoudigt de installatie en bespaart een aanzienlijke hoeveelheid tijd en kosten.

LEVENSLANGE GARANTIE

 • De LaserTrack transponderbehuizingen zijn vervaardigd in een thermisch gietproces dat speciaal voor automotive toepassingen is ontwikkeld. Dit proces staat garant voor maximale betrouwbaarheid en levensduur onder de zwaarste omstandigheden. Als enige fabrikant wereldwijd garanderen we onze transponders dan ook levenslang tegen schade veroorzaakt door binnendringend water*.
  * Transponders waaraan modificaties zijn uitgevoerd of transponders die zware fysieke beschadigingen vertonen zijn van deze garantie uitgesloten. 

Vergelijking

Vergelijking van de formaten van verschillende lasersystemen

Systeem 1

Systeem 2

LaserTrack Flare

Lasersysteem 1 Lasersysteem 2 LaserTrack Flare

LaserTrack Flare is de meest innovatieve afstandsbediening en het meest krachtige laser-beschermingssysteem ooit. Daarnaast is LaserTrack Flare ook nog eens aanzienlijk kleiner dan alle bestaande systemen en nagenoeg onzichtbaar, eenvoudig en betrouwbaar te monteren in iedere auto.