Direct contact? Bel: +31(0)35 - 760 5 760

> Mijn LaserTrack > Registreren

LET OP!

Monteer eerst uw LaserTrack Flare in de auto voordat u het systeem registreert. Monteer de transponders zoals beschreven in de handleiding. Alleen op die manier wordt de optimale werking van LaserTrack gegarandeerd.
Voor professionele inbouwbedrijven is een speciale infrarood camera verkrijgbaar om het lichtbeeld van LaserTrack Flare op de juiste afstelling te controleren.

Uw activatiebestand verkrijgen

 1. Zet het contact van de auto uit: hiermee schakelt u ook het LaserTrack systeem uit.
 2. Plaats de meegeleverde SD card in het SD card slot van uw LaserTrack.
 3. Zet het contact aan: LaserTrack wordt ingeschakeld.
 4. Uw LaserTrack schrijft nu een bestand naar de SD card met daarin de systeemgegevens: de led op het display brandt afwisselend groen en wit.
 5. Na het wegschrijven van het bestand knippert de led rood wanneer uw LaserTrack systeem nog niet eerder is geregistreerd. Is het systeem eerder geregistreerd geweest, dan knippert of brandt de led in een andere kleur: de benodigde gegevens zijn nu naar de SD card geschreven.
 6. Zet het contact uit.
 7. Haal de SD card uit uw LaserTrack.
 8. Steek de SD card in het SD card slot van uw PC of Mac.
 9. Er wordt gevraagd om de gegevens van uw LaserTrack, de Devicelist, te uploaden.
 10. Klik op "bestand kiezen". Selecteer de SD card op uw computer. Navigeer naar de map "Devices" en selecteer "devicelist.xml".
 11. Klik nu op "bestand uploaden".

Uw LaserTrack registreren

Met het registreren van uw LaserTrack worden alle modules van uw systeem op elkaar afgestemd en komt u in het bezit van de meest actuele firmware. Tevens kunt u uw LaserTrack geheel naar uw persoonlijke voorkeur instellen.

De SD card bevindt zich hier